47 33 30 77

Døgnvagt

Økonomi

Pris på begravelse og bisættelse

Når nogen, der står én nær, går bort, kan det være svært at overskue de praktiske ting, der skal ordnes i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Her er det Byens Bedemands fornemmeste opgave at tage hånd om de praktiske opgaver såsom papirarbejde, transport af afdøde og arrangering af ceremonien.

Dette gør at du som pårørende nemmere kan komme igennem den svære tid, og ikke behøver at koncentrere dig om de praktiske ting.

 

Se vores priser på:

Hos Byens Bedemand tror vi på en gennemsigtig prisstruktur, når det gælder økonomien vedr. en begravelse eller en bisættelse.

Den endelige pris på begravelse afhænger af mange ting – bl.a. omfanget af ydelser samt den valgte kiste eller urne.

Her kan du finde et priseksempel, så det er muligt at se, hvordan økonomien kan se ud. Bemærk dog, at prisen kan variere.

Værd at vide om pris på begravelse eller bisættelse

Hvis I ønsker det, udarbejder vi gerne et tilbud for pris på begravelse eller bisættelse. Som udgangspunkt er det altid familien, der vælger, hvilke leverandører, der skal levere gravsten, kirke-/kistepynt, dødsannonce med videre.

Byens Bedemand kan også formidle kontakt til leverandørerne, og modtager her ofte en provision fra leverandøren – både for at formidle aftalen og for at overtage betalingsrisikoen.

I er altid velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak om priser, ydelser, vejledning med videre.

Det er muligt at få et offentligt tilskud, som hjælp til dækning af omkostninger i forbindelse med begravelsen. Læs mere om det her.

Læs her om praktiske råd til pårørende, når nogen dør.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os vedr. en snak om økonomien

Ring på telefon 47 33 30 77