Hvad er begravelseshjælp?

Begravelseshjælp er et offentligt tilskud, som udbetales til hjælp for dækning af omkostninger i forbindelse med begravelsen. Det er Udbetaling Danmark, der udbetaler tilskudet til boet. Personer født før 1. april 1957 har ret til tilskud fra Udbetaling Danmark. Beløbet, der udbetales, er afhængigt af afdødes, og evt. efterlevende ægtefælles, formue. Har man ret til dansk sygesikring, har ens pårørende ofte også ret til det offentlige tilskud, når man dør.

Der er to former for begravelseshjælp:

  1. Udbetalt tilskud uafhængigt af afdødes og eventuel ægtefælles formue.
  2. Udbetalt tilskud beregnet på afdødes og eventuel ægtefælles formue.

1.  Udbetalt tilskud uafhængigt af formuen pr. 1. januar 2017: (maksimum)

  • Tilskud efter børn under 18 år udgør 9.000 kr.
  • Tilskud efter personer, der er født før 1. april 1957, udgør mindst 1.050 kr.

2. Udbetalt tilskud beregnet på formue pr. 1. januar 2017: 

Tilskud efter personer over 18 år kan maksimalt udgøre 10.750 kr. pr. 1. januar 2016. Der er visse grænser for, hvor stor formuen må være for at få tilskud fra det offentlige.

Formuegrænser, gældende for voksne (1):

  • For personer uden ægtefælle eller børn under 18 år er beløbet kr. 18.050,-Bemærk: Der udbetales ikke tilskud, hvis formuen overstiger 28.800 kr. (bortset fra de 1.050 kr., der altid udbetales efter personer, der er født før 1. april 1957).
  • For personer med ægtefælle (eller registreret partner) eller børn under 18 år er beløbet kr. 36.000,- Bemærk: Der udbetales ikke tilskud, hvis formuen overstiger: 46.750 kr. (bortset fra de 1.050 kr., der altid udbetales efter personer, der er født før 1. april 1957).

Byens Bedemand sørger selvfølgelig for at indsende ansøgningen om økonomisk hjælp til Udbetaling Danmark.

Begravelseshjælp i en svær tid

Hos Byens Bedemand tilbyder vi professionel begravelseshjælp i Ølstykke, Stenløse, Ganløse, Græsted, Skibby, Slangerup og hele Nordsjælland. I en svær tid kan det være svært at overskue, hvad der skal gøres, hvorfor vi gerne træder til og hjælper, når I har brug for det. Vi har mange års erfaring med dette, og sørger derfor altid for god rådgivning, så familien kan tage en værdig og mindeværdig afsked med deres kære.

Befinder I jer i en tid netop nu, hvor I godt kunne bruge en kompetent bedemand, er vi parate til at hjælpe jer. Vi har fokus på jeres behov og ønsker og kommer med forslag til, hvordan det kan gøres. Vi er medlem af Danske Bedemænd, hvilket er din garanti for tryghed.

Respektfuld begravelseshjælp af uddannet bedemand

Der er mange ting at holde styr på, når man skal tage afsted med sin kære, der er gået bort. For nogen synes det er uladsiggørligt, hvorfor vi kan bistå jer med begravelseshjælp, der frigør jer fra de pligter, der er forbundet med det. I samråd med jer bliver vi enige om budget, således at vi har noget at gå ud fra. I vælger en flot sten, hvis dette ønskes samt udsmykning og blomster.

Vi er alle uddannede bedemænd, der nærer stor omsorg og empati. Vi er nærværende og gør en dyd ud af at være til stede og i det hele taget være der for jer, når I har allermest brug for det. I skal have tid til at sørge – så giver vi jer den begravelseshjælp, I skal have.

Kontakt os for nærmere aftale

Har I en forestående begravelse, hvor I har behov for en kyndig og erfaren bedemand til begravelseshjælp, er I mere end velkommen til at kontakte os. Vi har også døgnservice på, hvorfor I kan få fat i os på alle tider af døgnet.

Kontakt os på e-mail info@byensbedemand.dk eller på telefon:

Græsted – 48 39 40 77

Ølstykke – 47 17 00 79

Slangerup – 47 33 30 77

Skibby – 47 52 00 25

Ganløse/Stenløse – 48 18 30 77