PRISEKSEMPEL

Se vejledende priser i nedenstående prisskabelon.

Priseksempel på bisættelse: 14.895 kr. inkl. moms

Priseksemplet indeholder følgende ydelser/produkter:

  • Dødsfald på et sygehus beliggende maks. 6 km fra kirken, hvor afdøde skal bisættes fra. På sygehuset er der en person til at lægge afdøde ned i kisten og evt. iklæde afdøde sit eget tøj, typisk udvalgt af de pårørende. I enkelte tilfælde kan der være behov for to personer til ilæggelsen.
  • Samtale mellem Byens Bedemand og de efterladte. Den kan enten foregå i en af vores butikker eller i afdødes/pårørendes hjem.
  • Hvid, polstret basiskiste med pude og dyne samt skruer til låget. Urnen er en basis-urne.
  • Byens Bedemand er til stede ca. 45 minutter før den kirkelige handling, og efter højtideligheden kører bedemanden direkte til nærmeste krematorium (her 15 km).
  • Bedemanden afleverer den tomme urne til krematoriet og sørger for, at den bliver transporteret til den aftalte kirkegård inden for få dage.

Der bliver ikke pålagt ekstragebyr ved aften-, nat-, weekend- eller helligdagsarbejde.

Ekstraomkostninger, ikke inkluderet i ovenstående pris

  • Kremering: 2.600 – 3100 kr. (afhængig af hvilket krematorium der er tættest)
  • Dødsannonce: Fra 700 kr.
  • Kistedekoration: Fra 500 kr.
  • Kirkegård, mindesamvær, salmeblade, solosang, trompetspil, mv.: Varierende pris.

Det er muligt at ansøge om begravelseshjælp jf. Sundhedsloven. Satserne er pr. 1/1-2018 på maks. 11.000 kr. Vi hjælper gerne med at ansøge. Hvis afdøde var medlem af Sygesikringen DANMARK gruppe 1 eller 2, er der 1.400 kr. i begravelseshjælp. Her hjælper vi også gerne med at ansøge.

Værd at vide om priser for begravelse eller bisættelse

Hvis I ønsker det, udarbejder vi gerne et prisoverslag for begravelsen eller bisættelsen. Som udgangspunkt er det altid familien, der vælger, hvilke leverandører, der skal levere gravsten, kirke-/kistepynt, dødsannonce, mv. Byens Bedemand kan også formidle kontakt til leverandørerne, og modtager her ofte en provision fra leverandøren – både for at formidle aftalen og for at overtage betalingsrisikoen. I er altid velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak om priser, ydelser, vejledning, mv. Læs mere om begravelse eller bisættelse, samt om hvilke opgaver bedemanden typisk varetager.