Døgnvagt
47 33 30 77

Hvad er begravelseshjælp?

Begravelseshjælp er et offentligt tilskud, som udbetales til hjælp for betalingen af omkostninger i forbindelse med begravelsen, og det er Udbetaling Danmark, der udbetaler begravelseshjælpen til boet. Personer født før 1. april 1957 har ret til begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark. Beløbet der udbetales, er afhængigt af afdødes og evt. efterlevende ægtefælles formue. Har man ret til dansk sygesikring, har ens pårørende ofte også ret til begravelseshjælp, når man dør.

Der er to former for begravelseshjælp:

  1. Begravelseshjælp, der udbetales uafhængigt af afdødes og eventuel ægtefælles formue.
  2. Begravelseshjælp, der udbetales beregnet på afdødes og eventuel ægtefælles formue.

1. Begravelseshjælp, der udbetales uafhængigt af formuen pr. 1. januar 2017: (maksimum)

  • Begravelseshjælp efter børn under 18 år udgør 9.000 kr.
  • Begravelseshjælp efter personer, der er født før 1. april 1957, udgør mindst 1.050 kr.

2. Begravelseshjælp, der udbetales beregnet på afdødes og eventuel ægtefælles formue pr. 1. januar 2017:
Begravelseshjælpen efter personer over 18 år kan maksimalt udgøre 10.750 kr. pr. 1. januar 2016. Dette beløb nedsættes med det beløb, formuen overstiger visse grænser: Formuegrænser, gældende for voksne (1):

  • For personer uden ægtefælle eller børn under 18 år er beløbet kr. 18.050,-Bemærk: Der udbetales ingen begravelseshjælp, hvis formuen overstiger 28.800 kr. (bortset fra de 1.050 kr., der altid udbetales efter personer, der er født før 1. april 1957).
  • For personer med ægtefælle (eller registreret partner) eller børn under 18 år er beløbet kr. 36.000,- Bemærk: Der udbetales ingen begravelseshjælp, hvis formuen overstiger: 46.750 kr. (bortset fra de 1.050 kr., der altid udbetales efter personer, der er født før 1. april 1957).

Byens Bedemand sørger selvfølgelig for at indsende ansøgningen om økonomisk hjælp til Udbetaling Danmark.

 

Begravelseshjælp i en svær tid

Hos Byens Bedemand tilbyder vi professionel begravelseshjælp i Ølstykke, Stenløse, Ganløse, Græsted, Skibby, Slangerup og hele Nordsjælland. I en svær tid kan det være svært at overskue, hvad der skal gøres, hvorfor vi gerne træder til og hjælper, når I har brug for det. Vi har mange års erfaring med begravelseshjælp og sørger derfor altid for god rådgivning, så familien kan tage en værdig og mindeværdig afsked med deres kære.

Befinder I jer i en tid netop nu, hvor I godt kunne bruge en kompetent bedemand, er vi parate til at hjælpe jer. Vi har fokus på jeres behov og ønsker og kommer med forslag til, hvordan det kan gøres. Vi er medlem af Danske Bedemænd, hvilket er din garanti for tryghed.

Respektfuld begravelseshjælp af uddannet bedemand

Der er mange ting at holde styr på, når man skal tage afsted med sin kære, der er gået bort. For nogen synes det er uladsiggørligt, hvorfor vi kan bistå jer med begravelseshjælp, der frigør jer fra de pligter, der er forbundet med det. I samråd med jer bliver vi enige om budget, således at vi har noget at gå ud fra. I vælger en flot sten, hvis dette ønskes samt udsmykning og blomster.

Vi er alle uddannede bedemænd, der nærer stor omsorg og empati. Vi er nærværende og gør en dyd ud af at være til stede og i det hele taget være der for jer, når I har allermest brug for det. I skal have tid til at sørge – så giver vi jer den begravelseshjælp, I skal have.

Kontakt os for nærmere aftale

Har I en forestående begravelse, hvor I har behov for en kyndig og erfaren bedemand til begravelseshjælp, er I mere end velkommen til at kontakte os. Vi har også døgnservice på, hvorfor I kan få fat i os på alle tider af døgnet.

Kontakt os på e-mail info@byensbedemand.dk eller på telefon:

Græsted – 48 39 40 77

Ølstykke – 47 17 00 79

Slangerup – 47 33 30 77

Skibby – 47 52 00 25

Ganløse/Stenløse – 48 18 30 77

rfwbs-slide