47 33 30 77

Døgnvagt

Mindesider

En personlig mindeside

Som en ny service opretter Byens Bedemand en mindeside i forbindelse med begravelsen/bisættelsen. Her bliver alle oplysninger om afdøde samlet. Dette gør det mere overskueligt for dig som pårørende i forbindelse med bisættelse og begravelse. Byens Bedemand opretter denne mindeside, så pårørende har et sted at gå hen for at se dødsannoncen, bestille blomster m.m.

Udover de praktiske oplysninger i forbindelse med bisættelsen/begravelsen, er siden også et sted, hvor du som pårørende kan “mødes” med de andre pårørende og mindes den afdøde i årene efter. Her fungerer siden som en profil, som pårørende kan besøgende og bruge som et samlingspunkt til for eksempel at arrangere mindesamvær. På denne måde kan I skabe et trygt mødested, som altid er tilgængeligt.

Mindeside med oplysninger samlet ét sted

I en svært tid, kan det være hårdt at skulle overskue de mange ting, der skal på plads i forbindelse med en bisættelse eller begravelse. Derfor er en mindeside god til at skabe et overblik for de pårørende. Derfor tilbyder Byens Bedemand en mindeside, hvor du kan finde oplysninger om den afdøde, dødsannonce, tid og sted for begravelsen/bisættelsen og eventuelt mindesamvær.

Ofte ligger der også vejkort med angivelse af handlingsstedet og stedet for afholdelse af mindesamvær. På denne måde kan du hurtigt se, hvor højtidelighederne finder sted, samt øvrige detaljer her omkring.

Bestil blomster m.m.

Via mindesiden er det også muligt at bestille blomster til bisættelsen/begravelsen. Derudover kan man sende en kondolencehilsen til de pårørende, tænde et lys for den afdøde, eller give en donation til et selvvalgt formål. Efter bisættelsen/begravelsen har fundet sted, er det muligt for pårørende at bestille blomster til graven i årene fremover og fastholde samværet og kommunikationen på mindesiden.