47 33 30 77

Døgnvagt

Bedemand i Nordsjælland

Bedemand i Nordsjælland

Byens Bedemand er en bedemandsforretning i Nordsjælland, som er stedet at gå hen, når I har behov for professionel og respektfuld assistance i forbindelse med et dødsfald.

Vi er en bedemand i Nordsjælland, der har fem butikker, der dækker et stort geografisk område. Det betyder, at vi har et stort lokalkendskab og ved, hvilke regler og traditioner, der er forbundet med de forskellige byer og kirker.

Ønsker I en borgerlig højtidelighed, kan vi også hjælpe med det.

Personlige møder med/hos Byens Bedemand

Hos Byens Bedemand tror vi på den personlige og nære kontakt og derfor mødes vi indledningsvis til en samtale. Her får vi klarlagt, hvilke ønsker og krav I har til hhv. højtideligheden og jeres bedemand.

Som bedemand i Nordsjælland er vi behjælpelige med såvel begravelse som bisættelse i området, og har I særlige ønsker til lokation, præst eller øvrigt, kan vi med al sandsynlighed være behjælpelige.

Bedemandsforretning i Nordsjælland – hvad hjælper vi med?

Som bedemandsforretning i Nordsjælland kan vi assistere med så meget, I ønsker i forbindelse med en bisættelse eller en begravelse i området. Det kan være alt lige fra det påkrævede papirarbejde og kontakt til relevante instanser til mere praktiske gøremål som trykning af salmeblade til kirken og bestilling af kirke- og kistepynt. Og meget andet.

Ingen færdige pakkeløsninger

Da hver begravelse og bisættelse er forskellig, arbejder vi ikke med færdige pakkeløsninger, men aftaler i fællesskab med jer, hvad der skal håndteres på hvilken måde.

Som bedemandsforretning i Nordsjælland, sørger vi for at prissætningen bliver fastsat ud fra, hvad og hvor meget I ønsker at bruge os. Til at begynde med præsenterer vi jer altid for et prisoverslag vedrørende begravelse eller bisættelse og alt det praktiske, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser i forbindelse med fremsendelse af regningen.

Kontakt Byens Bedemand for begravelse / bisættelse i Nordsjælland

Hvis I har behov for assistance i forbindelse med planlægning af begravelse eller bisættelse, tilbyder vi som bedemandsforretning i Nordsjælland, at I altid er velkomne til at kontakte os.

Som bedemand i Nordsjælland har vi butikker i hhv. Slangerup, Græsted, Ølstykke, Skibby og Stenløse/Ganløse, og vores telefoner er døgnbemandede. Vi kommer som oftest ud inden for få timer efter, I har ringet – også i weekenden.

Personalet som altid er klar til at betjene dig

Dennis Tobiasen

Indehaver
Eksamineret Bedemand

Suzan Thougaard Jensen

Eksamineret Bedemand

Betina Rosengren Nielsen

Eksamineret Bedemand

Dres Hansen

Bedemands assistent