47 33 30 77

Døgnvagt

Midtsjælland

Byens Bedemand – begravelse og bisættelse på Midtsjælland
Som bosiddende på Midtsjælland er Byens Bedemand det sikre valg i forbindelse med et dødsfald. Vi hjælper jer med at planlægge enten begravelse eller bisættelse på  Midtsjælland,  vores lange erfaring og store lokalkendskab gør, at I er sikret en professionel og grundig bedemand. Uanset om I foretrækker en kirkelig eller en borgerlig højtidelighed,  hjælper vi med både administrative og praktiske gøremål.

 

Det første møde
Forløbet med Byens Bedemand foregår ved, at vi indledende mødes til en samtale – enten i en af vores butikker i hhv. Græsted, Slangerup, Stenløse/Ganløse, Ølstykke eller Skibby, eller i afdødes eller jeres hjem. Til samtalen klarlægger vi, hvilke behov, ønsker og forventninger I har, og det er så det, vi arbejder ud fra i resten af forløbet. Uanset om I ønsker at involvere os mere eller mindre, står vi klar til at yde personlig assistance gennem hele forløbet.

 

Praktiske og administrative gøremål ved begravelse/bisættelse
Når et menneske skal begraves eller bisættes på Midtsjælland eller i omegnen, kan vi hjælpe med at tage kontakt til de relevante instanser samt udfylde det påkrævede papirarbejde, lige som vi også kan klare praktiske gøremål som bestilling af blomster, trykning af salmeblade/programmer til kirken, mv.

 

Betaling for bedemand
Prisen for en bedemand afhænger af mange ting, bl.a. hvor meget I ønsker vores hjælpog hvilken kiste/urne I vælger. Vi er store tilhængere af gennemsigtig økonomi, og derfor drøfter vi altid økonomien i de forskellige ydelser ved første møde, lige som vi kan udarbejde et prisoverslag. På den måde undgår I at få en ubehagelig overraskelse, når regningen kommer.

 

Kontakt Byens Bedemand for begravelse/bisættelse på Midtsjælland
Hvis I har spørgsmål angående bisættelse eller begravelse på eller i omegnen af Midtsjælland, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi svarer telefonen 24 timer i døgnet – også i weekenden. Og vi kommer altid ud blot få timer efter, vi har talt sammen.