Byens Bedemand Græsted

Græsted Hovedgade 24 A
3230 Græsted
Tlf.: 48 39 40 77

Kontakt Byens Bedemand

Byens Bedemand i Græsted har åbent hele døgnet, og du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere. Som udgangspunkt kan vi være hos jer eller i afdødes hjem inden for få timer.

Begravelse og bisættelse i Græsted

Byens Bedemand i er din lokale og pålidelige assistance i en svær tid. Vi er lokalkendte i Græsted og omegn, og er derfor også en af de foretrukne bedemænd for folk fra eller omkring byen. Vores butik ligger lokalt i byen og kan derfor hurtigt komme til din adresse, hvis I foretrækker at holde samtalen med bedemanden hjemme.

Byens Bedemand – det kan vi hjælpe med

I en svær tid, hvor tilværelsen, som I kender den, er blevet vendt på hovedet, og en af dine kære er gået bort, kan det være vanskeligt at overskue alle de ting, der skal falde på plads omkring en begravelse eller bisættelse. Hos Byens Bedemand kan vi håndtere alt det, der skal ordnes omkring et dødsfald, lige fra udfyldelse af relevant papirarbejde til rustvognskørsel og planlægning af ceremonien og eventuelt mindesamvær. Ønsker I hjælp til pynt/blomster i kirken, kan vi naturligvis også hjælpe med at bestille det ud fra de præferencer I har, eller afdøde havde.

Uanset om I foretrækker en begravelse eller en bisættelse i eller omkring Græsted, kan vi hjælpe med at arrangere en ceremoni, hvor der er styr på alt ned til mindste detalje.

Under de indledende samtaler drøfter vi al relevant information, herunder pris, så der ikke opstår overraskelser eller tvivlsspørgsmål undervejs. Vi sætter en ære i at være fyldestgørende og gennemsigtige i vores kommunikation, så forløbet bliver så åbent og positivt som muligt. Den sidste rejse er en tillidssag, og vi varetager den med respekt og professionalisme.

Personalet som altid er klar til at betjene dig

Indehaver
Eksamineret Bedemand
Dennis Tobiasen

 


Eksamineret Bedemand
Suzan Thougaard Jensen

 

Vores afdelinger

Byens Bedemand har fysiske kontorer i Græsted, Slangerup, Ganløse/Stenløse, Ølstykke og Skibbymen vi servicerer kunder over hele Nordsjælland.

Med venlig hilsen
Dennis – Byens Bedemand

Tlf.: 47 33 30 77

Mail: info@byensbedemand.dk

 

Byens Bedemand Græsted

Græsted Hovedgade 24 A
3230 Græsted
Tlf.: 48 39 40 77

 

Byens Bedemand Ølstykke

Dannebrogsvej 1
3650 Ølstykke
Tlf.: 4
7 17 00 79

 

Byens Bedemand Slangerup

Kongensgade 11
3550 Slangerup
Tlf.:
47 33 30 77

Byens Bedemand Skibby

Hovedgaden 64B
4050 Skibby
Tlf.: 
47 52 00 25

Byens Bedemand Ganløse og Stenløse

Bygaden 11 A, Ganløse
3660 Stenløse
Tlf.: 48 18 30 77

Byens Bedemand Gilleleje

Vesterbrogade 8
3250 Gilleleje
Tlf. 48 30 30 77