Byens Bedemand Slangerup

Kongensgade 11
3550 Slangerup
Tlf.:
47 33 30 77

Kontakt Byens Bedemand

Byens Bedemand har bedemandsforretninger i hhv. Slangerup, Græsted, Ølstykke, Ganløse/Stenløse og Skibby. Vi dækker således hele Nordsjælland og kan være på jeres eller afdødes adresse inden for få timer alle ugens dage. Byens Bedemand i Slangerup har døgnåbent. I er derfor altid velkomne til at kontakte os, om det er for at aftale et møde, eller blot for at få svar på spørgsmål.

Begravelse og bisættelse

Et dødsfald er altid en stor omvæltning, og som pårørende er det en stor lettelse at kunne lægge dele af (eller hele) det administrative omkring en begravelse eller bisættelse over til en bedemand. Byens Bedemand i Slangerup er din lokale bedemandsforretning, der, ud over et stort lokalkendskab til Slangerup og omegn, også er professionelle, eksaminerede bedemænd med en respektfuld og troværdig tilgang til forløbet. Vores mål er at I føler jer sikre midt i en svær tid.

Byens Bedemand i Slangerup – det kan vi hjælpe med

Vores store lokalkendskab gør at vi kan være behjælpelige med alt lige fra udfyldelse af papirarbejdet til bestilling af kirke/kapel, kiste/urne, blomsterpynt, rustvognskørsel, lokaler til mindesamvær, mv. Vi tilbyder også påklædning og ilægning i kiste, indrykning af dødsannonce og meget andet. Vi sørger for personlig assistance gennem hele forløbet. I bestemmer selv, hvorvidt I ønsker at vi står for det hele, eller om der er dele af forløbet, I gerne selv vil stå for.

Pris på bedemand

Det kan være vanskeligt at gennemskue, hvor lidt eller hvor meget en begravelse eller en bisættelse i Slangerup eller omegn koster. Derfor arbejder vi hos Byens Bedemand med gennemsigtige prisstrukturer, så du har mulighed for at se, præcis hvor meget du betaler for de enkelte ydelser. I får oplyst alle individuelle priser på forhånd, og undgår således ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales.

Vi laver et samlet tilbud til jer ud fra jeres ønsker.

Personalet som altid er klar til at betjene dig

Indehaver
Eksamineret Bedemand
Dennis Tobiasen

 


Eksamineret Bedemand
Suzan Thougaard Jensen

 

Vores afdelinger

Byens Bedemand har fysiske kontorer i Græsted, Slangerup, Ganløse/Stenløse, Ølstykke og Skibbymen vi servicerer kunder over hele Nordsjælland.

Med venlig hilsen
Dennis – Byens Bedemand

Tlf.: 47 33 30 77

Mail: info@byensbedemand.dk

 

Byens Bedemand Græsted

Græsted Hovedgade 24 A
3230 Græsted
Tlf.: 48 39 40 77

 

Byens Bedemand Ølstykke

Dannebrogsvej 1
3650 Ølstykke
Tlf.: 4
7 17 00 79

 

Byens Bedemand Slangerup

Kongensgade 11
3550 Slangerup
Tlf.:
47 33 30 77

Byens Bedemand Skibby

Hovedgaden 64B
4050 Skibby
Tlf.: 
47 52 00 25

Byens Bedemand Ganløse og Stenløse

Bygaden 11 A, Ganløse
3660 Stenløse
Tlf.: 48 18 30 77

Byens Bedemand Gilleleje

Vesterbrogade 8
3250 Gilleleje
Tlf. 48 30 30 77