47 33 30 77

Døgnvagt

Om Byens Bedemand

Om Byens Bedemand

Kræfterne bag Byens Bedemand er Dennis Tobiasen og Suzan Thougaard Jensen. Begge eksaminerede bedemænd og løbende efteruddannet med et indgående kendskab til branchen.

Historien bag Byens Bedemand

1. november 2009 grundlagde Dennis Tobiasen Byens Bedemand efter i en årrække at have arbejdet inden for hhv. herreekvipering og salg. Efter 4,5 år som kirketjener i Slangerup Kirke og et kort praktikforløb hos den lokale bedemand, fandt han sit kald. Kirketjenerjobbet blev skiftet ud med en tilværelse som ansat hos den lokale bedemand, før Dennis Tobiasen efter knap 5 år etablerede sin egen forretning: Byens Bedemand.

Personligt og nært samarbejde

Hos Byens Bedemand er det det personlige og nære, der er i højsædet. Ethvert forløb indledes med en personlig samtale for at få klarlagt, hvilke ting der skal gøres i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Og undervejs i forløbet er det den samme bedemand, der tager sig af jer som pårørende. Det giver både tryghed og genkendelighed – begge veje.

De små ting, der gør den store forskel

Byens Bedemand er ikke nogen almindelig bedemand. Byens Bedemand er nærværende, omsorgsfuld og respektfuld – og naturligvis professionel til fingerspidserne. Hos Byens Bedemand møder du bedemænd, der nærer stor kærlighed til branchen og til det at kunne gøre en forskel for mennesker i sorg. Derudover påtager Byens Bedemand sig et etisk ansvar for samfundet og informerer således om hhv. bedemandsfaget, Røde Kors’ vågetjeneste, dødsfald generelt og meget mere – oftest som åbne arrangementer i butikkerne, hvor alle er velkomne.

5 butikker – og altid åben

Byens Bedemand tæller i dag fem butikker, der er beliggende i hhv. Slangerup, Græsted, Ølstykke, Stenløse/Ganløse og Skibby. Butikkerne er ikke fysisk bemandede, men telefonerne er åbne hele døgnet. Også i weekenden. Det betyder, at du kan ringe når som helst, du har behov for at tale med os. Og som oftest kan vi komme ud med blot et par timers varsel.