47 33 30 77

Døgnvagt

Pris på kiste

[vc_row css=”.vc_custom_1519383639221{padding-top: 2% !important;padding-right: 1% !important;padding-bottom: 2% !important;padding-left: 1% !important;background-color: #ffffff !important;border-radius: 5px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Pris på kister og urner hos Byens Bedemand

Søger du efter en pris på kiste eller en urne til en forestående begravelse, har vi et stort udvalg af forskellige typer og prislejer. Når du ser efter kiste, eller urne, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige, som også er passende til dit budget. Vi rådgiver og vejleder alt, vi kan, så det bliver så let og overskueligt for dig som mulig. Er du interesseret i at høre mere om de forskelligartede typer kister og urner, er du velkommen til at kontakte os.

Se alle vore kister og priser her

Vi har en bred vifte af kister og urner i flere farver og materialer. Pris på en kiste svinger fra 6.100,- til 24.995,-. Der er mulighed for diverse udsmykninger og specielle dekorationer, hvis dette ønskes. Vi ved alt, der er værd at vide om de kister og urner, vi tilbyder, så tag os endelig med på råd. Nogle vælger mahogni finér, mens andre er mere til egetræ. Det er helt op til dig.

Stort udvalg til en fornuftig pris på kiste

Vi har en stor portefølje af kister grundet forskellig efterspørgsel. Der er forskel på præferencer blandt andet fordi, at ikke alle er lige gamle, når de ulykkeligvis tager herfra. Derfor vil vi gerne imødekomme de ønsker, der kommer, hvorfor du frit kan vælge mellem en masse smukke kister. Pris på en kiste varierer derfor meget, men det er bestemt muligt at få en, der passer til alle budgetter.

Vi tilbyder kister i flotte farver med forskelligt udseende, som falder inden for en bred smag. Søger du en pris på kiste til en kommende begravelse, hjælper vi dig gerne med at finde en. Vi bistår dagligt folk, der har mistet deres kære med begravelseshjælp, så de ikke skal stå alene med det, som kan være svært nok i forvejen.

Ring for mere information om vores priser

Er du interesseret i at tage en uforpligtende snak om pris på kiste, er du hjerteligt velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os døgnet rundt.

Kontakt os på e-mail info@byensbedemand.dk eller på telefon:

Græsted – 48 39 40 77

Ølstykke – 47 17 00 79

Slangerup – 47 33 30 77

Skibby – 47 52 00 25

Ganløse/Stenløse – 48 18 30 77

Gilleleje – 48 30 30 77

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]