Byens Bedemand Ølstykke

Dannebrogsvej 1
3650 Ølstykke
Tlf.: 4
7 17 00 79

Kontakt Byens Bedemand

Byens Bedemand i Ølstykke er døgnåbent. Ring når som helst for at høre nærmere eller aftale et møde. Vi kan være hos jer eller i afdødes hjem inden for 2-3 timer.

Begravelse og bisættelse i Ølstykke

Hos Byens Bedemand finder du professionelle bedemænd, der sætter en ære i at varetage den sidste rejse med respekt og i den afdødes og de pårørendes ånd. Byens Bedemand har derudover butikker i både Græsted, Slangerup, Stenløse/Ganløse og Skibby, og servicerer derfor hele Nordsjælland. Byens Bedemand er lokalkendt i et stort geografisk område, og tilbyder assistance til begravelser eller bisættelser i Ølstykke og omegn.

Hvem er Byens Bedemand?

Byens Bedemand er synonym med personlig vejledning, professionel tilgang til opgaven og en gennemsigtig prisstruktur. De tilknyttede bedemænd er erfarne inden for faget, og er eksaminerede bedemænd gennem Danske Bedemænd. Det giver en ekstra sikkerhed i hele forløbet.

Personlig vejledning hos Byens Bedemand

Den personlige vejledning er af afgørende betydning, og gennem de indledende personlige samtaler får I indblik i forløbets gang. Vi drøfter også, hvad/hvor meget I selv har lyst til at indgå i forbindelse med den kommende begravelse eller bisættelse i Ølstykke, og hvad vi som bedemænd skal stå for.

Det kan vi hjælpe med

Hos Byens Bedemand i kan vi hjælpe med alt, der vedrører en begravelse eller bisættelse i Ølstykke og omegn. I en svær tid, hvor I som pårørende skal vænne jer til en dagligdag uden afdøde, kan det være en lettelse at lægge papirarbejdet og planlægningen over til andre. Ikke mindst fordi papirarbejdet kan være både tidskrævende og vanskeligt at finde hoved og hale i.

Vi hjælper også med at tage kontakt til relevante instanser, som f.eks. begravelsesmyndighed, præst og fagforening så der er endnu en ting mindre for jer at bekymre jer om.