Pris på kister og urner

Vi har et stort udvalg af forskellige typer i forskellige prislejer med mulighed for diverse udsmykninger og specielle dekorationer.

Stort udvalg til en fornuftig pris på kister

Søger du efter kiste priser eller en urne pris til en forestående begravelse, har vi et stort udvalg af forskellige typer i forskellige prislejer.

Vi rådgiver og vejleder med at finde den helt rigtige kiste eller urne, på en måde som gør at processen bliver så let og overskuelig for dig som muligt, og som også er passende til dit budget.

Vi har smukke kister og urner i flere forskellige farver, størrelser og materialer. Prisen varierer meget, men det er bestemt muligt at få en, der passer til ethvert budget.

Der er mulighed for specielle udsmykninger og dekorationer. Nogle vælger mahogni finér, mens andre er mere til egetræ. Det er helt op til dig.

Vi ved alt, der er værd at vide om de kister og urner, vi tilbyder, så tag os endelig med på råd.

Vi bistår dagligt folk, der har mistet deres kære, så de ikke skal stå alene med det, som kan være svært nok i forvejen.

 

Kontakt os for mere information om vores kiste priser

Er du interesseret i at tage en uforpligtende snak om pris på en kiste eller urne, er du hjerteligt velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os døgnet rundt.

Kontakt os på e-mail: info@byensbedemand.dk

eller på telefon:

Græsted – 48 39 40 77

Ølstykke – 47 17 00 79

Slangerup – 47 33 30 77

Skibby – 47 52 00 25

Ganløse/Stenløse – 48 18 30 77

Gilleleje – 48 30 30 77

 

Personalet som altid er klar til at betjene dig

Indehaver
Eksamineret Bedemand
Dennis Tobiasen

 


Eksamineret Bedemand
Suzan Thougaard Jensen