Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Byens Bedemand ApS
CVR-nr.: 20076895
Kongensgade 11
3550 Slangerup

Mail: info@byensbedemand.dk
Tlf.: 47 33 30 77

Personalet som altid er klar til at betjene dig

Indehaver
Eksamineret Bedemand
Dennis Tobiasen

 


Eksamineret Bedemand
Suzan Thougaard Jensen

Afdelinger:

Byens Bedemand Ganløse
Bygaden 11 A, 
Ganløse
3660 Stenløse
Tlf.: 48 18 30 77

Byens Bedemand Græsted
Græsted Hovedgade 24 A
3230 Græsted
Tlf.: 48 39 40 77

Byens Bedemand Skibby
Hovedgaden 64B
4050 Skibby
Tlf.:  47 52 00 25

Byens Bedemand Slangerup
Kongensgade 11
3550 Slangerup
Tlf.: 47 33 30 77

Byens Bedemand Ølstykke
Dannebrogsvej 1
3650 Ølstykke
Tlf.: 47 17 00 79

Betaling


Ingen kortgebyrer.

Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Levering sker i samarbejde med vores samarbejdspartnere (blomster) og du kontaktes direkte efter bestilling. Her leveres der fra samme dag eller til en bestemt anført dato. Leveringspriser fra 39 kr. og kun indenfor 25 km. fra den pågældende afdeling.

Fortrydelsesret

Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på blomster og buketter, da disse er kreeret specifikt til bestillingen og disse hurtigt forældes og ikke kan sælges videre jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 1 jf. § 7, stk. 2, nr. 1.

Er leveringen ikke fundet sted og først planlagt ud i fremtiden kan bestillingen annulleres senest dagen før, da blomsten ikke er produceret endnu. Henvend dig på telefon 47 33 30 77 ved afbestilling.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for f.eks. kister.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 500 kr.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Blomster, som forringes eller forældet hurtigt (hvis leveret) samt kister og urner, som er fremstillet efter præcise specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • Du har modtaget og taget tingene i brug (kister, urner, blomster)

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Byens Bedemand ApS
CVR-nr.: 20076895
Kongensgade 11
3550 Slangerup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Byens Bedemand ApS
CVR-nr.: 20076895
Kongensgade 11
3550 Slangerup

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Byens Bedemand ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på byensbedemand.dk er Dennis Tobiasen, indehaver.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Byens Bedemand ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@byensbedemand.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på info@byensbedemand.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt til https://www.bedemand.dk/