Døgnvagt
47 33 30 77

Byens Bedemand – begravelse og bisættelse i Nordsjælland
Byens Bedemand er stedet at gå hen, når I har behov for professionel og respektfuld assistance i forbindelse med et dødsfald. Vi har fem butikker rundt om i Nordsjælland og dækker således et stort geografisk område. Det betyder, at vi har et stort lokalkendskab og ved, hvilke regler og traditioner der er forbundet med de forskellige byer og kirker. Ønsker I en borgerlig højtidelighed, kan vi også hjælpe med det.

 

Personlige møder med/hos Byens Bedemand
Hos Byens Bedemand tror vi på den personlige og nære kontakt og derfor mødes vi indledningsvist til en samtale. Her får vi klarlagt, hvilke ønsker og krav I har til hhv. højtideligheden og jeres bedemand. Vi er behjælpelige med såvel begravelse som bisættelse i Nordsjælland, og har I særlige ønsker til lokation, præst eller øvrigt, kan vi med al sandsynlighed være behjælpelige.

 

Begravelse/bisættelse i Nordsjælland – hvad hjælper vi med?
Ved en bisættelse eller en begravelse i Nordsjælland kan vi assistere med så meget, I ønsker. Det kan være alt lige fra det påkrævede papirarbejde og kontakt til relevante instanser til mere praktiske gøremål som trykning af salmeblade til kirken og bestilling af kirke- og kistepynt. Og meget andet.

 

Ingen færdige pakkeløsninger
Da hver begravelse/bisættelse er forskellig, arbejder vi ikke med færdige pakkeløsninger, men aftaler i fællesskab med jer, hvad der skal håndteres på hvilken måde. Prissætningen bliver fastsat ud fra, hvad og hvor meget I ønsker at bruge os, men vi præsenterer jer altid for et prisoverslag til at begynde med, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser i forbindelse med fremsendelse af regningen.

 

Kontakt Byens Bedemand for begravelse/bisættelse i Nordsjælland
Hvis I har behov for assistance i forbindelse med et dødsfald i Nordsjælland, er I altid velkomne til at ringe til os hos Byens Bedemand. Vi har butikker i hhv. Slangerup, Græsted, Ølstykke, Skibby og Stenløse/Ganløse, og vores telefoner er døgnbemandede. Vi kommer som oftest ud inden for få timer efter, I har ringet – også i weekenden.

rfwbs-slide