Byens Bedemand Ganløse og Stenløse


Byens Bedemand Ganløse og Stenløse
Bygaden 11 A, Ganløse
3660 Stenløse
Tlf.: 48 18 30 77

Kontakt Byens Bedemand i Ganløse og Stenløse

Byens Bedemand har butikker i hhv. Stenløse og Ganløse, Græsted, Slangerup og Ølstykke. Det vil sige at vi er lokalkendte i det meste af Nordsjælland, og kan komme ud til jer eller afdødes adresse på få timer. Det gælder alle tidspunkter på døgnet, alle ugens dage. Ring når som helst – vi har døgnåbent, uanset om det gælder en aftale om et møde eller svar på spørgsmål ifm. en bisættelse eller begravelse i Stenløse og Ganløse. Byens Bedemand er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, hvilket er din garanti for tryghed både før, under og efter selve mindehøjtideligheden.

Begravelse og bisættelse i Ganløse og Stenløse

Hvis du bor i eller omkring Ganløse eller Stenløse, og har du brug for en bedemand i en af de to byer, er Byens Bedemand stedet at gå hen. Her finder du dine lokale bedemænd, når det drejer sig om begravelse eller bisættelse i Ganløse, Stenløse eller omegn. Vi har det rette lokalkendskab og kan dermed lette forløbet, og gøre planlægningen og tilrettelæggelsen så nem som muligt i en svær tid.

Planlægning af begravelse eller bisættelse

Planlægningen af en begravelse eller en bisættelse er som regel hårdt og svært. Og som pårørende kan I stå i et vadested i en svær tid, hvor hovedet er fyldt med andre ting end praktisk papirarbejde og tilrettelæggelse af en mindeværdig og smuk ceremoni. Vi kan hjælpe jer, så der bliver taget hånd om det praktiske ifm. bisættelse og begravelse i Stenløse og Ganløse, så I står tilbage med de opgaver, I foretrækker selv at klare. I er også velkomne til at overlade hele planlægningen til os.
Vi kan stå for alt lige fra papirarbejdet til bestilling af kiste/urne, pynt til kirken, mv.
Se nedenstående liste for et lille udpluk af det, vi tilbyder i forbindelse med bisættelse og begravelse i Stenløse og Ganløse:

  • Udfærdigelse af papirarbejde
  • Bestilling af kiste/urne
  • Kørsel i rustvogn
  • Påklædning og ilægning i kiste
  • Kontakt til krematorium eller kirkegård
  • Personlig assistance gennem hele forløbet
  • Bestilling af blomster, dødsannonce, mv.

En mindeværdig afsked

En begravelse eller en bisættelse er et endeligt farvel, og kan fungere som et punktum og hjælpe jer videre i tilværelsen, der nu skal leves uden en af jeres kære. Byens Bedemand kan hjælpe ifm. bisættelse eller begravelse i Stenløse og Ganløse, og kan altså her tilbyde assistance i arrangeringen af en ceremoni efter jeres ønsker. På den måde, kan du være sikker på, at den sidste afsked bliver både smuk og mindeværdig, og alle pårørende får mulighed for at få sagt ordentligt farvel.

Personalet som altid er klar til at betjene dig

Indehaver
Eksamineret Bedemand
Dennis Tobiasen

 


Eksamineret Bedemand
Suzan Thougaard Jensen

Vores afdelinger

Byens Bedemand har fysiske kontorer i Græsted, Slangerup, Ganløse/Stenløse, Ølstykke og Skibbymen vi servicerer kunder over hele Nordsjælland.

Med venlig hilsen
Dennis – Byens Bedemand

Tlf.: 47 33 30 77

Mail: info@byensbedemand.dk

 

Byens Bedemand Græsted

Græsted Hovedgade 24 A
3230 Græsted
Tlf.: 48 39 40 77

 

Byens Bedemand Ølstykke

Dannebrogsvej 1
3650 Ølstykke
Tlf.: 4
7 17 00 79

 

Byens Bedemand Slangerup

Kongensgade 11
3550 Slangerup
Tlf.:
47 33 30 77

Byens Bedemand Skibby

Hovedgaden 64B
4050 Skibby
Tlf.: 
47 52 00 25

Byens Bedemand Ganløse og Stenløse

Bygaden 11 A, Ganløse
3660 Stenløse
Tlf.: 48 18 30 77

Byens Bedemand Gilleleje

Vesterbrogade 8
3250 Gilleleje
Tlf. 48 30 30 77