Døgnvagt
47 33 30 77

Byens Bedemand Ganløse og Stenløse

Bygaden 11 A, Ganløse
3660 Stenløse
Tlf.: 48 18 30 77

Kontakt Byens Bedemand i Ganløse og Stenløse

Byens Bedemand har butikker i hhv. Stenløse og Ganløse, Græsted, Slangerup og Ølstykke. Det vil sige at vi er lokalkendte i det meste af Nordsjælland og kan komme ud til jer eller afdødes adresse på få timer. Det gælder alle tidspunkter på døgnet, alle ugens dage. Ring når som helst – vi har døgnåbent, om det gælder en aftale om et møde eller svar på spørgsmål. Byens Bedemand er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, hvilket er din garanti for tryghed både før, under og efter selve mindehøjtideligheden.

Begravelse og bisættelse i Ganløse og Stenløse

Hvis du bor i eller omkring Ganløse eller Stenløse og har du brug for en bedemand i en af de to byer, er Byens Bedemand stedet at gå hen. Her finder du dine lokale bedemænd i hhv. Ganløse og Stenløse, når det drejer sig om begravelse eller bisættelse i Ganløse, Stenløse eller omegn. Vi har det rette lokalkendskab og kan dermed lette forløbet, og gøre planlægningen og tilrettelæggelsen så nem som muligt i en svær tid.

Planlægning af begravelse eller bisættelse i Ganløse og Stenløse

Planlægning af en begravelse eller en bisættelse er som regel hårdt og svært. Og som pårørende kan I stå i et vadested i en svær tid, hvor hovedet er fyldt med andre ting end praktisk papirarbejde og tilrettelæggelse af en mindeværdig og smuk ceremoni. Vi kan hjælpe jer, så der bliver taget hånd om det praktiske, og så I står tilbage med de opgaver, I foretrækker at klare selv. I er også velkomne til at overlade hele planlægningen til os. Vi kan stå for alt lige fra papirarbejdet til bestilling af kiste/urne, pynt til kirken, mv. Se nedenstående liste for et lille udpluk af det, vi tilbyder:

  • Udfærdigelse af papirarbejde
  • Bestilling af kiste/urne
  • Kørsel i rustvogn
  • Påklædning og ilægning i kiste
  • Kontakt til krematorium eller kirkegård
  • Personlig assistance gennem hele forløbet
  • Bestilling af blomster, dødsannonce, mv.

En mindeværdig afsked

En begravelse eller en bisættelse er et endeligt farvel, og kan fungere som et punktum og hjælpe jer videre i tilværelsen, der nu skal leves uden en af jeres kære. Byens Bedemand i hhv. Ganløse og Stenløse kan hjælpe med at arrangere en ceremoni efter jeres ønsker, så den sidste afsked bliver både smuk og mindeværdig, så alle pårørende får mulighed for at få sagt ordentligt farvel.

rfwbs-slide